SELF STORAGE OPSLAGRUIMTEN

Zelfbedieningsopslagruimten, ofwel self storage, zijn in de eenvoudigste zin opslagruimtes voor het bewaren van allerlei goederen, objecten of producten voor een bepaalde huurperiode. Self storage, zoals de naam al doet vermoeden, is een zelfbedieningsfaciliteit, wat betekent dat de klant gedurende de looptijd van het contract onbeperkte toegang heeft. De eerste self storage-opslagruimten begonnen al in de vroege jaren 60 te verschijnen, opgericht in 1958 door de familie Collum in de Verenigde Staten. Met de toenemende vraag wonnen zelfbedieningsopslagruimten aan populariteit in de 21e eeuw. De groeiende populariteit van self storage komt doordat het bedrijven en particulieren een snelle en goedkope manier biedt om hun opslagruimte te vergroten.

STEEL ART

Het bedrijf Steel Art is al meer dan 20 jaar actief op de Europese markt. Gezien de toenemende marktinteresse creëren wij professionele zelfbedieningsopslagruimten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zijn fabrikant van self storage opslagruimten. Al vele jaren houden wij ons succesvol bezig met het ontwerpen, monteren, bouwen en onderhouden van self storage opslagruimten. Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gekwalificeerde medewerkers (Self Storage Installers).

SELF STORAGE AANGEPAST AAN UW BEHOEFTEN

Dit is een handige oplossing niet alleen voor particulieren tijdens verhuizingen of renovaties, maar ook voor grotere bedrijven of ondernemingen. Self storage-boxen zijn ook een handig alternatief voor mensen die niet over veel ruimte in hun appartement of huis beschikken, en op deze manier hun spullen veilig kunnen opslaan. Self storage-opslagruimten zijn beschikbaar voor hun gebruikers in verschillende groottes, afhankelijk van de behoeften van de klant en de hoeveelheid opgeslagen objecten. Als u geen ruimte hebt om zelden gebruikte voorwerpen, meubels, uitrusting tijdens renovaties, toeristische apparatuur, huishoudelijke apparaten, ongebruikte kleding, speelgoed, gereedschap, boeken, reclamemateriaal, kantoorapparatuur, handelswaar, archief- en boekhoudkundige documenten, en dergelijke op te slaan, dan zijn self storage-boxen de ideale oplossing voor u. Voor grotere bedrijven om goederen, bedrijfsapparatuur, voorraden of tijdelijke zendingen op te slaan, is het bouwen van een zelfbedieningsopslagruimte een veel goedkopere oplossing dan het bouwen van een traditioneel magazijn. In tijden van crisis zoeken bedrijven steeds vaker naar besparingen, door af te zien van de kostbare bouw van opslaghallen. Op deze manier minimaliseren zij hun onderhoudskosten, terwijl ze toch functioneel blijven.

INVESTEREN IN SELF STORAGE OPSLAGRUIMTEN

Self storage opslagruimten zijn beschikbaar voor iedereen. Het is niet alleen een oplossing voor hun gebruikers, maar ook een zakelijk idee voor mensen die willen toetreden tot de self storage-industrie en opslagboxen willen verhuren. De toename van populariteit en interesse in zelfbedieningsopslagruimten op de markt is een goede investeringsmogelijkheid voor ondernemers. Het starten van een bedrijf in self storage vereist niet het bezit van een enorme hoeveelheid eigen kapitaal, zoals het geval is bij andere investeringen, zoals het verhuren van appartementen. Het is voldoende om te beginnen met de aankoop van individuele opslagboxen, en na verloop van tijduw aanbod uit te breiden. Door te investeren in self storage-opslagruimten met ons, betreedt u een onverzadigde markt die steeds populairder wordt met weinig concurrentie in de regio. U ontwikkelt een bedrijf in een toekomstgerichte sector en realiseert een snelle terugverdientijd van uw investering. Wij begeleiden u door het hele investeringsproces om uw self storage-project zo winstgevend mogelijk te maken.

SELF STORAGE OPSLAGRUIMTEN – ONTWERP, BOUW EN MONTAGE

Elk magazijn wordt individueel ontworpen naar de behoeften van onze klanten. We creëren zowel eenvoudige projecten als meer complexe en veeleisende constructies. Elk project wordt individueel aangepast door ons self storage-team. Klanten kunnen rekenen op ons gespecialiseerde advies en ondersteuning in elke fase van de bouw. Onze professionele self storage-service garandeert volledig gebruik van de opslagruimte. We streven ernaar onze klanten de hoogste kwaliteit van onze diensten te bieden. Een ander voordeel is dat de zelfbedieningsopslagruimte direct na de installatie en de bouw kan worden gebruikt. Als ervaren leverancier van self storage-opslagruimten (self storage suppliers) zorgt Steel Art niet alleen voor een snelle en efficiënte realisatie van uw project, maar biedt ook professionele self storage-service als onderdeel van de garantie. Ons bedrijf is sterk betrokken om ervoor te zorgen dat de door ons gecreëerde self storage-opslagruimten vele jaren dienst doen voor onze klanten.

MONTAGE VAN OPSLAGBOXEN

Het creëren van boxen en zelfbedieningsopslagruimten is onze jarenlange ervaring op de Europese markt. We werken samen met de grootste leiders in de industrie. Bij Steel Art, door ons uw project en de bouw van uw magazijn toe te vertrouwen, kunt u rekenen op onze zorg voor elk detail van het project en een uitgebreide self storage-service, en onze gespecialiseerde adviseurs zullen u de oplossing bieden die u verwacht en nodig heeft. Elk project wordt individueel behandeld met de grootste zorg voor de kleinste details, om het correct aan te passen aan het beoogde gebruik. De montage en de bouw van uw self storage-magazijn worden ontworpen met het oog op het daarin opgeslagen materiaal. We creëren boxen van 1 tot 40 m², maar op verzoek van de klant kunnen we een box van elke gewenste grootte ontwerpen en monteren.

self storage installers

 

(+48) 668 174 381 info@steelart.com.pl

Steel Art Sp. z o.o.
Miedziana 15a, 0-321 Katowice
telefoon: (+48) 668 174 381
e-mailen: info@steelart.com.pl

Steel Art Contractor S.L. 2023 Alle rechten voorbehouden Ontwerp & Constructie Go4web.pl
Back to Top